Slider 1


Za osam godina realizacije programa „Pokreni se za posao“ ENECA je podržala 711 preduzetnika od kojih se 119 bavi preradom voća i povrća. Dugogodišnje iskustvo u radu sa preduzetnicima ukazalo nam je na to  da se veliki broj njih suočava  sa istim ili sličnim problemima, a  jedan od najvećih jeste zauzimanje značajnijeg udela na tržištu. 

U želji da naše preduzetnike dodatno osnažimo nastala je ideja da se da pod jednom markom i uz zajednički napor napravi pomak i krene u osvajanje tržišta pod imenom „Fabrika dobre hrane“.



Sajam proizvoda robne marke „Fabrika dobre hrane“ održan je 01. i 02. marta 2018. godine u  atrijumu DELTA CITY -ja u Beogradu.

Na sajmu je učestvovalo 30 malih proizvođača domaćih prehrambenih proizvoda iz cele Srbije, koji su podržani kroz program „Pokreni se za posao“. Sirevi, vina, zanatska piva, likeri, testenine, džemovi i ajvar su samo neki od proizvoda koji su se našli na sajmu. Naši domaćini doneli su najlepše ukuse iz svih krajeva Srbije, uz potvrdu kvaliteta i tradicionalne recepture. 

Sajam je bio izuzetno posećen oba dana, a zainteresovani su imali priliku da probaju slatke, slane, kisele i neuobičajene ukuse domaćih, tradicionalnih, ali i potpuno inovativne proizvode naših preduzetnika.







smrtovnice osmrtnice