Slider 1

O nama

„Fabrika dobre hrane unosi u Vaš dom svež i kvalitetan izvor zdravlja iz svih krajeva Srbije. Inspirisani najfinijim ukusima tradicije i bogatstvom prirode, biramo za Vas autentične proizvode sa kojima  svaki Vaš zalogaj dobija novu notu zadovoljstva“.

Naša misija je da obezbedimo brzo i kvalitetno snabdevanje tržišta domaćim proizvodima tradicionalne recepture, garantovanog kvaliteta i prefinjenog ukusa.

Misija je utvrđena sa ciljem da se formira jedinstvena ponuda proizvoda koji u sebi osim garancije kvaliteta sadrži energiju zalaganja i pažnje koju su sprski domaćini ugradili kroz svoj rad.

Brend Fabrika dobre hrane nastao je kao rezultat višegodišnje implementacije programa „Pokreni se za posao“ i ostalih programa podrške preduzetništvu koje sprovodi organizacija ENECA. Projekat je prepoznat i podržan i od strane Razvojne agencije Srbije sa zadatkom unapređenja i razvoja prehrambene proizvodnje domaćih proizvođača. 

Kreiranjem zajedničkog brenda nastojimo da preduzetnicima omogućimo zajednički nastup na tržištu, povezivanje unutar lanca vrednosti i rast poslovne aktivnosti.